Dobro ugođena edukacija

UDSU Aktivno Sudjeluje u Erasmus+ Projektu “Dobro ugođena edukacija”

UDSU s ponosom objavljuje da su aktivnosti u sklopu Erasmus+ projekta “Dobro ugođena edukacija” u punom jeku! U ovom značajnom projektu, UDSU surađuje s glazbenim školama Bonar iz Zagreba i D. Jenko iz Beograda.

Testna skupina sastavljena od 30 glazbenih pedagoga iz UDSU-a i partnerskih glazbenih škola trenutno aktivno sudjeluje u testiranju digitalnog priručnika “Dobro ugođena edukacija” koji će uskoro biti dostupan javnosti. Ovaj priručnik donosi inovativne pristupe i sadržaje koji će obogatiti pedagoški rad.

U sklopu projekta, UDSU razvija i platformu EduMusic koja će omogućiti pristup novim edukativnim sadržajima i predavanjima. Ova platforma predstavlja korak prema naprijed u području edukacije glazbenih stručnjaka.

Nadalje, UDSU je ponosan na najavu hibridnih predavanja koja će se održati u rujnu u partnerskim školama. Također, s nestrpljenjem iščekujemo Summit koji nas očekuje u studenom ove godine. Detalji o događanjima bit će dostupni uskoro.

Erasmus+ projekt “Dobro ugođena edukacija” predstavlja značajan korak prema unapređenju glazbene pedagogije te pruža platformu za razmjenu znanja i iskustava među stručnjacima iz Hrvatske i Srbije.

Ostanite informirani i pridružite nam se na putovanju prema inovacijama i kvalitetnoj edukaciji u svijetu glazbe!

Leave a Reply