Masterclass with Mr. Paul Harris

UDSU vam ponosno predstavlja „Masterclass with Mr. Harris“!

Masterclass će se održati 20. listopada od 8 sati i bit će dostupan 24 sata.

Ulaz na sva tri predavanja ostvarujete uplatom simbolične donacije od 100 kn na broj žiro računa IBAN: HR8923900011101211527, s opisom plaćanja: Masterclass Paul Harris, najkasnije do 19. listopada do 14h ili uz predočenje potvrde o uplati na mail tajnik@udsu.hr na dan početka masterclassa.

Paul Harris je eminentni britanski profesor klarineta i teorije glazbe. Njegov koncept „Simultanog učenja“  nadahnjuje glazbene pedagoge diljem svijeta. Izdao je preko 600 publikacija s temama namijenjenim instrumentalistima i teoretičarima glazbe. Osim svojim studentima na Royal Academy of Music u Londonu, prof. Harris s jednakim ushićenjem prenosi svoje znanje i nove pristupe u podučavanju  i glazbenim pedagozima i učenicima i studentima glazbe na radionicama i seminarima u Europi i svijetu. 

Profesor Harris plijeni svojom pristupačnošću, jednostavnošću, skromnošću i ljudskom toplinom, što uz njegovo iznimno znanje i stručnost posebno oduševljava.

Paul Harris

Kako dati učenicima na dar brže i uspješnije čitanje glazbe?

Što bi bilo kad bi naši učenici uistinu željeli vježbati i u tome uživali?

Može li vježbanje ljestvica biti zanimljivo i uzbudljivo?

Kroz trosatni Masterclass, prof. Paul Harris na  jedinstven i inspirativan način odgovara na ova pitanja i  iznosi  svoje ideje o učenju čitanja glazbe s lista, motiviranju učenika za vježbanje i kreativnom i zabavnom pristupu sviranju ljestvica. 

Pridružite nam se i osjetite radost i nadahnuće  u novom pogledu na izazove koje svakodnevno susrećemo u nastavi!

Profesor Harris će nam se pridružiti i odgovoriti na vaša pitanja koja nakon pogledanih predavanja možete postaviti na našoj stranici.

Svoje oduševljenje profesorovim  predavanjem „Simultano učenje“  nisu mogli sakriti ni brojni polaznici Summita „Dobro ugođena edukacija“. Upravo zbog toga smo za vas pripremili ovaj jedinstveni masterclass. 

Prisjetimo se…

Pridruži nam se i budi i ti dio pokretačke snage učitelja novog doba! Jednostavno se prijavi OVDJE i iz udobnosti svog doma uživaj u Masterclassu s profesorom Paulom Harrisom!

VAŽNO! Najčešće postavljana pitanja

Kako ću se prijaviti na Masterclass?

Na Masterclass se možeš prijaviti preko stranice udsu.hr. Ako si  prijavljen_a kao član udruge UDSU i/ili si bio_la registrirani polaznik_ca Summita „Dobro ugođena edukacija“, na Masterclass se prijavljuješ s već postojećim korisničkim imenom i lozinkom ovdje. Ako se prijavljuješ prvi put, potrebno je kreirati osobnu lozinku i korisničko ime, kojim ćeš pristupati sadržajima Masterclassa ovdje.

Da bi prijava bila uspješna, potrebno je uplatiti simbolični iznos od 100 kn na račun UDSU-a u Hrvatskoj poštanskoj banci 

IBAN: HR8923900011101211527, s opisom plaćanja: Masterclass Paul Harris, najkasnije do 19. listopada do 14h ili uz predočenje potvrde o uplati na mail tajnik@udsu.hr na dan početka masterclassa.

Mogu li se prijaviti na Masterclass i ako nisam član UDSU-a?

Da, možeš.

Ako sam član udruge, trebam li se posebno prijaviti na Masterclass?

NE. Članovi UDSU-a i polaznici Summita već imaju lozinku i korisničko ime, a svi novi polaznici ih trebaju kreirati. Preduvjet za ulazak na predavanja je zaprimljena donacija od simboličnih 100 kn, koja pokriva cijeli sadržaj Masterclassa, kako za članove UDSU-a tako i za tek registrirane polaznike.

Na kojem jeziku su video-materijali?

Materijali su na engleskom jeziku i titlovani su na hrvatski jezik.

Hoću li dobiti potvrdu o odslušanom predavanju?

Da, dobiti ćeš potvrdu o tri sata odslušanih predavanja. Pristup predavanjima će biti omogućen prijavljenim polaznicima koji su uplatili donaciju od 100 kn za sva predavanja, na žiro račun UDSU-a u Hrvatskoj poštanskoj banci.

Svi polaznici Masterclassa će dobiti radnu bilježnicu predavanja.

Kada se zatvara pristup masterclassu?

Pristup Masterclassu se zatvara 21. listopada u 8 sati ujutro.

Zaboravio_la sam lozinku i/ili korisničko ime

Ako si zaboravio_la lozinku i/ili korisničko ime, istu možeš promijeniti ovdje

Kome se mogu obratiti ako imam poteškoća prilikom prijave na Masterclass?

U slučaju poteškoća, možeš se obratiti na admin@udsu.hr

Vaš UDSU!

Leave a Reply

SATS / State-of-the-art Teachers Society